Deltag gratis i mit event: Sukkerfri januar måned

Du VED, at du er mor når..

img_5619

Et lidt ældre indlæg, men om ikke andet stadig meget, meget rigtig! Kan du genkende dig selv?

..der i stedet for den fine glimtende highshine voluminer lipgloss nu ligger en kedelig lysebrun al natural neutral-svane-astma-parfume-parabene-fri-børnevenlig-mærket læbepomade i bunden af tasken, så man altid er kysseklar, og man i øvrigt egentlig ikke savner lipglossen..særlig meget ihvertfald!

Det strittende spændte bryst!

..man undrer sig over, at pakkepostmanden kigger forlegent ned af én med et flakkende blik og man efter at have lukket døren, konstaterer at man kun har lukket den ene side i amme-bh’en! Men ånder lettet op, da man har fået blusen ned over det strittende spændte bryst, lige indtil man indser at mælken har løbet max og blusen man havde på, var en hvid t-shirt!

LÆS OGSÅ: Møder du dit barn på samme måde hver gang?

..man før i tiden snildt kunne klare 10-12 timers sammenhængende søvn, og stadig være træt når man endelig stod op, men nu vågner frisk som en havørn og veludhvilet som aldrig før, efter hele 3 timers sammenhængende søvn! Sammenhængende! Aaah..

En up-tempo-nymodernet version!

..man i helt eget selskab ikke længere nynner med på P3’s uundgåelige, men i stedet foretrækker en up-tempo-nymodernet og hjemmebrygget version af Jens Petersens ko, med andenstemme og hele molevitten, og man først tager sig selv i det, når man får skrålet “muuuuuh” så højt, at hunden kommer hen og kigger undrende op på dig!

LÆS OGSÅ: Er du (også) en dårlig mor?

..man mega forsinket og bagud med to-do-listen alligevel med stor glæde kører en ekstra omvej, bare lige fordi baby endelig sover! ..på et par timer!

Så længe de sover!

..man, selvom man er helt og aldeles udmattet, i søvnunderskud, er sulten, er gnaven og som nævnt før, også er bagud med alt praktisk, stadig kan kigge på sin baby og glemme alt omkring én, stoppe tid og sted, og bare lade kærligheden strømme gennem én..så længe de sover!

Hvornår ved du, at du er mor? Afslut min sætning.. Jeg ved, at jeg er mor når..

img_5145

FACEBOOK • APP • INSTAGRAM

   

2 kommentarer

Skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deltag gratis i mit event: Sukkerfri januar måned