Du VED, at du er mor når..

Snyd dig ung på kun én time!

img_5726

Sponsoreret indlæg.

Det var lige præcis det min mor var ude for, da jeg i sidste uge overraskede hende. Vi skulle ned til min “Den blå avis-veninde” og forkæles. Jeg elsker at overraske og glæde andre, og I skulle have set min mors øjne da Michela efter ankomst sagde:

“Nååå, Susanne. Tag du bare al tøjet af. Ved du hvad en full body wax er?”

Priceless øjeblik!

Man kunne se hvordan min mor på et øjeblik forestillede sig, hvordan hun skulle ligge på alle 4 med rumpetten i vejret, mens Michela skulle hive alt hår væk. Desværre holdt Vores masker ikke, det var for pinefuldt. :-)

Snak om hår, så er jeg virkelig ikke fan. Jeg får nærmest en full body wax. Jeg synes bare ikke hår hører hjemme på kvindekroppen. Altså ud over øjenbryn og det på hovedet. Gerne en masse af det tak. Om man føler sig lidt akavet med to ispinde i næsen, når næsebørsterne skal væk? Tjaaarrhh.. Michela er knald dygtig og napper de forskellige hår med forskellig voks, i al verdens farver. Der er ikke den kropsdel, som hun ikke kan klare! ;-)

Snyd dig ung!

Michela har talt varmt om denne maskine, der på kun 45 min. kan snyde dig yngre og vise en markant forskel på din hud. Jeg var skeptisk, men synes absolut det skulle afprøves og efter en fugtmåling af huden, der viste at min hud, var meget tørrere end min mors, skulle jeg nok selv have nappet behandlingen. Jeg er tør som en sveske i disse kolde dage, men hvad gør man ikke for at glæde andre? :-)

En time i himlen!

Min mor elsker skønhedsbehandlinger, og endnu mere når de kombineres med lidt massage. Det får man nemlig med i prisen. Behandlingen der snyder dig ung, på kun 1 time, hedder dermaOXY. Behandlingerne foregår uden injektioner og ubehag, men arbejder alligevel helt nede i hudens levende lag. Maskinen transporterer aktive ingredienser helt ned i dermis vha. ren ilt. En af de aktive ingredienser er hyaluron, som huden allerede selv producerer. Produktionsevnen nedsættes dog allerede fra 25-års alderen og så er det, at din hud bliver slappere og mere rynket. Behandlingen opretholder og genopbygger hudens fugtbalance, ved brug af medicinsk godkendt udstyr!

img_5724img_5723img_5725img_5722

Forskellen var helt fantastisk. Man kunne i den grad fornemme hvordan der var mere liv i huden og hvordan de små åbne furer, rynker og porer, var mere lukket. Huden strålede af fugt og friskhed, og var efterladt silkeblød. Jeg kan helt sikkert godt forstå hvorfor alle de kendte også er fan af behandlingsformen, der i blandt har vi Madonna. Det var faktisk hendes dermalog der fik idéen til at udvikle maskinen, og senere er den så blevet videreudviklet til Vores fordel, vil jeg mene. Der går ikke mange dage før jeg også skal forkæle mig selv! Hvem vil ikke gerne snydes yngre og mere frisk på kun én time?

Skincare Factory findes her!

Hav en dejlig dag.

img_5145

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Du VED, at du er mor når..