Snyd dig ung på kun én time!

Se Vores perfekte børneværelse!

img_5990

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Ludolf.dk, Gubbies.com & Billig-fitness.dk.

Kender I alle de billeder man ser på de sociale medier af de perfekte indrettet børneværelser? Alt matcher og alt er i neutrale farver. Man kan faktisk ikke se, at der faktisk skal bo et barn på værelset. Drengenes værelser er i totalt sort/hvid og pigernes er i matte douche pastelfarver. Det er virkelig nogle pæne billeder, og da jeg skulle til at indrette Villas’ nye store drengeværelse – hvor blev tiden lige af – startede det hele med en grå væg. Jeg var simpelthen blevet bidt af IG-manien om det perfekte børneværelse, hvor alt skulle farvekordineres og passe sammen. Det stod til en start i grå, sorte og hvide nuancer og Mikkel sagde altså fra. Mikkel synes også, at det så brand godt ud, men det er jo ikke et boligmagasin vi bor i. Say what? ;-)

Jeg kan dog godt se hvad han mente og alligevel strittede alt i mig. Jeg var så glad for mit neutrale projekt og min drøm om, at lave det helt perfekte IG-drengeværelse. Jeg må nok indse at det ikke er mig der skal bo på værelset, men en sej actionfyr på 2,5 år. Jeg må tilgodese Villas’ (farve-) behov, og drog på jagt efter nogle fine farverige plakater, med Villas’ yndlingsmotiver – The Adventures. Jeg fandt nogle i fine farver, der passede sammen og så sejt ud, så det kan jeg leve med. Ja ja, jeg ved godt det er barnets værelse og han skal da nok få en farvet plastikseng i en eller anden vanvittig farve en dag. Lige nu er vi dog alle sammen helt fantastisk glade for den halvhøje seng fra Ludolf. Den er super robust og har en tilpas højde til, at vi kan bygge en hule under den. Hvis der er noget Villas elsker, så er det at bygge huler og han har leget i sengen lige siden den blev samlet og vi elsker den gode kysse-godnat højde ved puttetid.

img_5991img_5989img_5994img_5992img_5993

Måske skal vi i legeland?

Det er en sætning Villas ofte bruger. Han er en lille krudtugle og elsker at lege, og bruge fysikken. Hvis vi kunne indrette hele værelset som en kæmpe parquerbane var han lykkelig. Han kunne snildt sove på en ribbe eller klatreknop, hvis bare han vidste han kunne vågne og lege med det samme. Han har det ikke fra fremmede. Hans far er lige sådan. Han hopper, hænger og svinger sig i alt, og det samme gør Villas. Jeg ved faktisk ikke hvem der var mest oppe at køre, da jeg fortalte at Billigfitness ville sponsorere en ribbe – farmand eller søn? For slet ikke at at tale om den klatrevæg vi endelig fik sat op – selvfølgelig i næsten neutrale farver. Steffen fra Gubbies.com fra fik lokket mig til enkelte kontrast farver, da det giver et sejt farvespil på væggen – sagde han, og han have ret. Mon overhovedet jeg ser mine drenge fremover? De skal i hvert fald nok få krudtet godt med energi af, på det nye værelse.

Det helt perfekte – uperfekte – værelse. Nogen gange skal man bare indse, at man ikke skal leve i en filterbelagt neutral verden. Med den halvhøje huleseng, ribben og klatrevæggen har vi nemlig skabt det helt perfekte værelse til Vores lille store dreng. Lysene i hans øjne og glæden i hans smil betyder trods alt meget meget mere end mit eget behov for at leve i et perfekt neutralt matchende univers. Det her er og bliver det helt perfekte værelse, for os alle, men aller vigtigst for Villas og så er min opgave som indregningsleder fuldført! ..og mon ikke lillebror også vil elske universet, når han melder sin ankomst sidst i Juni? ;-)

Hvordan ser dit barns perfekte værelse ud?

img_5145

APP • INSTAGRAM

   

2 kommentarer

 • Hvor er det bare fint; er vild med plakaterne.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Hej
  Det er godt nok blevet lækkert det værelse. Er vild med plakaterne! og ikke mindst klatrevæggen. Vi har selv en klatrevæg ved den store af drengene og den er han også super glad for. Jeg har forsøgt at finde modellen igen, men kan ikke finde den. Jeg købte den her https://apuls.dk/ , men de har den heller ikke mere. Det kan være de kommer igen. Det er super lækkert med klatrevæggen, han bruger den så meget! Go dag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv gerne en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snyd dig ung på kun én time!